MEILTÄ USEIN KYSYTTYÄ

Tuotteko pyöriä ulkomailta?
Emme tuo. Pyörät tulee meille “nipuissa” isoilta Mp- liikkeiltä Suomesta. Ostamme myös käyttäjiltä suoraan ja tietysti vaihdossa tulee myös pyöriä.

Mitä tarkoittaa “yksikilpinen”?
Että pyörä ei ole ollut vakuutusyhtiön lunastamana kolarin takia. Toki kaksikilpinen voi olla myös sen takia että kilpi on joskus viety talveksi pois ja otettu eri rekisterinumero keväällä takaisin.

Mitä tarkoittaa “tuontipyörä”?
Että pyörä on joskus tuotu ulkomailta. Mutta on tietysti Suomen kilvissä nyt.

Otatteko autoja vaihdossa?
Emme ota. Mutta meillä on kaksi yhteistyökumppani autoliikettä jotka voivat ostaa autosi. Tujut Oy, puh. 040-7575758 ja
Ajoneuvotori Oy, puh. 050 374 6816. Tarjoa autoasi Heille. Tehdään sitten mp-kauppaa.

Otatteko kalliimpia pyöriä vaihdossa?
Otamme sekä kalliimpia että halvempia pyöriä mielellämme vaihdossa, kunhan ne eivät ole ylihinnoiteltuja.

Mikä on toimituskulu?
Se on kaikissa auto- ja mp-kaupoissa oleva kulu joka kattaa pyörän myyntikuntoon saattamis- ja toimistokulut. Se ei siis ole kulu jolla pyörä tuodaan kotiovellesi. Meillä toimituskulu on vain 50,00 per pyörä, joka on todella vähän verrattuna yleiseen hintatasoon toimituskulujen suhteen.

Onko Teillä huoltopalveluja?
Meillä ei tilan- ja ajanpuutteen vuoksi ole huoltoa. Mutta meillä on yhteistyökumppanina PJP-huolto Helsingin Heikinlaaksossa. ( Vantaan Ikealta 1 km ) www-pjp-huolto.com Sieltä saat jo valmiiksi todella edullisesta tuntiveloituksesta vielä 10% alennuksen Aarbikestä ostettuun pyörääsi.

Saako pyöriänne koeajaa?
Se on vähintäänkin toivottavaa. Tottakai Sinun pitää ajaa pyörä jotta tiedät onko se Sinulle sopiva. Meillä voit koeajaa vaikka kokopäivän jotta pääset varmuuteen pyörästä ennen ostoa.

Saako luottotiedoton rahoitusta?
Ei valitettavasti. Niin sanottua omarahoitusta meillä ei ole ollenkaan. Kaikki rahoitukset rahoitusyhtiön kautta.

Minkä ikäinen pitää olla että voi saada rahoituksen?
Svea alk.18-vuotiaalle ja Santander alk. 23-vuotiaalle.

Miten rahoitusta haetaan?
Rahoitushakemus tehdään liikkeessämme rahoitusyhtiön online järjestelmään ja luottopäätöksen saa välittömästi. Voit myös hakea sen itse tästä jo valmiiksi. Luottopäätöksen saatuasi tulet liikkeeseemme ja valitset itsellesi sopivan pyörän. Me laitamme sitten järjestelmään oikean kauppahinnan. Eli aina kannattaa hakea vähän isompaa summaa kuin tarvitseekaan.

Tarvitseeko rahoitukseen minkä suuruista käsirahaa?
Rahoitukseen ei tarvitse maksaa käsirahaa hintaluokassa 750 – 40 000 € mutta käsirahaa voi maksaa myös juuri haluamansa suuruisen summan.

Tarvitseeko rahoituksella ostettu pyörä vakuuttaa kasko vakuutuksella?
Santander ostorahoitus ei vaadi kaskoa ja pyörän saat heti omiin nimiisi. Svea autorahoitus vaatii kaskon.  Vakuutusyhtiöt myöntävät reilut aloitusbonukset mp -vakuutuksiin. Liikkeessämme teemme Sinulle haluamasi vakuutukset valitsemaasi vakuutusyhtiöön mielellämme.

Määrääkö rahoitusyhtiö vakuutusyhtiön?
Ei, asiakas saa valita yhtiön.

Vakuutuksen ja omistajanvaihdos -rekisteröinnin voit hoitaa vaivattomasti meillä.